Onderwijsassistentes

Anne Lokker - van ‘t Hof

Het gaat er niet om of je de beste bent, het gaat er om of je beter bent dan gisteren.

Sinds begin 2014 werk ik als onderwijsassistente op Het Zwanejong. Na het behalen van mijn vwo-diploma ben ik al snel gaan werken en heb ik onder andere een administratieve functie gehad. Daarna kwam het LOVK op mijn pad. Van de omschakeling naar het werken met kinderen heb ik nog geen dag spijt gehad. Op school zijn er elke dag weer andere kinderen aanwezig. Ook het aantal kinderen varieert. Verder rijd ik de schoolbus om kinderen op te halen of terug te brengen. Dit maakt het tot een afwisselende baan.   

Ik ben bereikbaar via onderwijsassistente.zwanejong@lovk.nl en 0629315030

Rulinde Blankenstijn

Ik werk met veel plezier met kinderen en juist de afwisseling zorgt ervoor dat er uitdaging blijft. En daar hou ik wel van.

Nadat ik mijn diploma op zak had, wilde ik al snel met kinderen aan de slag gaan.

Ik heb een tijdje op verschillende werkplekken gewerkt, maar toen ik door het LOVK benaderd werd wist ik het gelijk, dit is het. Ik ben met veel plezier en enthousiasme  hier aan de slag gegaan. En dat zal ik ook blijven doen, want tot nu toe heb ik het super naar mijn zin!

ik ben bereikbaar via rulinde.blankenstijn@lovk.nl en 0610990224

Joanne Penning

`Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.’

 

Nadat mij een baan aangeboden werd bij de LOVK, heb ik daar eerst mijn eindstage gedaan. Dat is mij prima bevallen! Het werken met jonge kinderen heeft mijn voorkeur, en dat is precies het werk wat het LOVK mij kan bieden. Het is een leuke diverse baan, waarbij ik zowel mijn aandeel lever in de klas als in de logistiek.

Ik ben bereikbaar via joanne.penning@lovk.nl en 0634073525